8. juni. Endelig fysisk partnermøte.

Endelig kan vi møtes fysisk. Endelig kan vi anvende ett av Grønt Skipsfartsprograms viktige virkemiddel – gode samtaler «face-to-face» – for å diskutere muligheter og utvikle ideer.

Vi har prøvd før, men denne gangen vil vi få det til. Første fysiske GSP partnermøte på mer enn to år skal avvikles:

  • På Høvik, Veritassenteret, Møterom Big Blue, Veritas 3.
  • 8. juni. Oppstart kl 10.00.
Registrer deg her

«Jeg er oppriktig stolt over hva partnerne sammen har fått til, mens pandemien har satt sitt preg på hverdagen for oss alle. Fremdriften har vært imponerende, resultater er oppnådd og målsettinger innfridd, mens vi i stor grad har vært tvunget til å sitte på hver vår «tue» og dele tanker, ideer og forslag digitalt,» sier GSPs direktør Narve Mjøs.

Men nå er han veldig klar for det som kanskje er GSPs viktigste verktøy – å fasilitere dialog og samarbeid slik at politikere, myndigheter og næringslivsledere kan ta informerte beslutninger.

Og Mjøs får drahjelp. Av kokker. Etter en interessant agenda, fyres grillene samtidig som drikke tas ut av kjølerne. Sammen tilrettelegger de for fristende BBQ.

Om været mot formodning ikke spiller helt på lag er både partytelt og arealer innendørs tilgjengelig.

«Vi håper at partnerne vil ta turen til Høvik. At alle som kan blir å se, og ikke minst vil være aktivt engasjert på alle plan hele dagen. Kreativitet og ideer utveksles aller best når vi er sammen – fysisk,» er Narve Mjøs overbevist om og oppfordrer derfor alle til å komme.

 

GSPs Råd har også gitt sin klare anbefaling. Fra deres siste møte i 2021, da vi alle håpet pandemien var over, oppsummerer referatet: Alle er enige om at det er best å ha møtet fysisk. Men at man enten kjører fullt fysisk eller fullt Teams. Hybrid møter hvor noen sitter på Teams og andre i møterom fungerer dårlig.

 

Det blir med andre ord, ingen alternativer til fysisk deltakelse. Ingen hybrid teams løsning.

Følg oss

Ikke gå glipp av nyheter eller arrangementer. Følg oss på X/Twitter og LinkedIn, eller meld deg på nyhetsbrevet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev (se arkiv)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.