Mingling hos GSP 1920x1080

Endelig – velkommen til fysisk partnermøte hos GSP i desember

Oppdatering 3. desember: På grunn av Oslo og Vikens nye koronarestriksjoner blir det kun digitalt partnermøte 8. desember.

 

Endelig kan vi møtes fysisk. Endelig kan vi anvende ett av Grønt Skipsfartsprograms viktige virkemiddel – gode samtaler «face-to-face» – for å diskutere muligheter og utvikle ideer.
 

Arrangementet har passert

 

I tillegg til den faglige agendaen, med tilhørende muligheter for mingling og diskusjoner, vil vi på dette møtet dekke bord og fylle opp glass etter 15.00. Vi håper derfor at partnerne vil ta turen til Høvik (Veritasveien 14) og at alle som kan blir å se, og ikke minst vil være aktivt engasjert på alle plan denne dagen.

Vårt mål

Noe av målsettingen med Grønt Skipsfartsprogram er å fasilitere dialog og samarbeid slik at politikere, myndigheter og næringslivsledere kan ta informerte beslutninger. Pandemien har vist at vi får det til med ulike virkemidler uten å være fysisk sammen, men kreativitet og ideer utveksles svært godt når vi er sammen – fysisk.

«Jeg gleder meg stort til å møte programmets engasjerte mennesker igjen. Vi skal gjøre vårt aller beste for at det skal bli en hyggelig dag inkludert ettermiddag/kveld for alle. Håper og tror at hver og en av dere vil ha nytte og glede av å komme, og ikke glem at det er mange – som meg – som ser frem til å se dere.»

Ordene tilhører alltid engasjerte og inspirerende Narve Mjøs.

For å kunne servere tilstrekkelig av både vått og tørt, ber vi om påmelding.
Følg linken her for registrering og til å legge til arrangementet i din kalender.

Følg oss

Ikke gå glipp av nyheter eller arrangementer. Følg oss på X/Twitter og LinkedIn, eller meld deg på nyhetsbrevet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev (se arkiv)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.